Skip to main content

Hvordan arbejder vi

Transø Trading er en pålidelig partner, der igennem mange år har specialiseret sig i at automatisere og optimere produkter og produktion. 

Sammen med vores partnere arbejder vi med rådgivning fra de helt små forbedringsprojekter til komplette turn-key løsninger, alle med fokus på kundens ønsker til produktkvalitet, automatiseringsniveau samt økonomi. 

Såfremt der måtte være projekter i støbeskeen, som vi kan hjælpe med at realisere, er I altid velkomne til at kontakte os for uforpligtende forslag eller ideer. 

Klik videre på vores hjemmeside og få et overblik over de partnere vi samarbejder med. Vi står altid til tjeneste og er parate til at løse deres opgave.

 

PERSONDATAFORORDNINGEN

Vi handler alene B to B og opbevarer i den forbindelse kunder med adresser, telefon- og CVR numre som alle er offentligt tilgængelige. Oplysningerne bevares i op til 30 år af hensyn til muligheden for at kunne servicere vore kunder på bedst mulige måde med hensyn til oplysning om tidligere køb og aftaler.

E-mails i forbindelse med kunder og kundeemner opbevares ligeledes i op til 30 år for at kunne rekonstruere hændelsesforløb i forbindelse med salg eller eventuelle mistede ordrer for i den forbindelse at kunne servicere vore kunder bedst muligt samt at have bedre chance for fremtidige ordrer.